Followers

T & C start 01 April 2013
1) Penghantaran Ain akan buat seminggu sekali jer..kalau sempat bru 2x seminggu.
2) Hold hanya dibenarkan sebulan..lebih dari itu,tolong yer byr postage dn bg alamat.Ain xde ruang yg besar nk hold lama2..
3) Tolong check ukuran yang Ain dh bg dgn betul2..kalau xpuas hati dengn ukuran yg ada.leh tnye lg..jgn dh buk, pastu suka2 ckp xmuat la..terbesar la..(alasan yg paling Ain benci sekali)
4) Rasanya klu Ain nk list outkan BACKOUT BUYER nie ramai nnt...jadi kepada mereka yg suka2 buk pastu cancel atau MIA ker..tolong laa,jgn singgah blog nie..sbb Ain xde masa nk layan org mcm nie.buang masa dn krdt jer..
5) Kepada mereka yg nk byr gaji atau masa2 tertentu ker,sila pegang janji dengan betul.Ain xkish pun klu betul.kalau setakat lambt 2-3 ari tu Ain leh pham la..tp klu 5-6 aritu mcm dh lupa jer dgn janji..

Monday, December 15, 2014

DISCOUNT 50%


HANYA UNTUK CODE BUNDLE US SAHAJA

~ Start 15/12/14 - 21/12/14
~ Hanya yang available sahaja
~ New Booking
~ Payment dalam tempoh 24 Jam




Saturday, December 13, 2014

DIS 80


Dada : 18", Labuh : 32"
gud condition
ada lining
stretchable
RM6

DIS 76


Bahu : 15", Dada : 19", Labuh baju : 37.5"
Pinggang : 13", Pinggul : 20", Labuh kain : 39"
jenis kain satin
ada lubang kecik kt dpn kiri baju
leh pakai gi kerja / kenduri
RM4
Paid Vic

DIS 75


Bahu : 18", Dada : 22", Labuh : 31"
gud condition
stretchable
RM5

DIS 72


Bahu : 16", Dada : 19", Labuh : 34"
tip top condition
ada hoode
sgt cantik..
leh pakai jalan2..
RM15



DIS 71


Pinggang : 12", Labuh : 38"
ada tetas sikit kt tepi kain..
leh pakai harian
ada inner
RM6


DIS 70


Pinggang : 12", Labuh : 38"
ada tetas sikit kt tepi kain..
leh pakai harian
ada inner
RM6