Followers

T & C start 01 April 2013
1) Penghantaran Ain akan buat seminggu sekali jer..kalau sempat bru 2x seminggu.
2) Hold hanya dibenarkan sebulan..lebih dari itu,tolong yer byr postage dn bg alamat.Ain xde ruang yg besar nk hold lama2..
3) Tolong check ukuran yang Ain dh bg dgn betul2..kalau xpuas hati dengn ukuran yg ada.leh tnye lg..jgn dh buk, pastu suka2 ckp xmuat la..terbesar la..(alasan yg paling Ain benci sekali)
4) Rasanya klu Ain nk list outkan BACKOUT BUYER nie ramai nnt...jadi kepada mereka yg suka2 buk pastu cancel atau MIA ker..tolong laa,jgn singgah blog nie..sbb Ain xde masa nk layan org mcm nie.buang masa dn krdt jer..
5) Kepada mereka yg nk byr gaji atau masa2 tertentu ker,sila pegang janji dengan betul.Ain xkish pun klu betul.kalau setakat lambt 2-3 ari tu Ain leh pham la..tp klu 5-6 aritu mcm dh lupa jer dgn janji..

Sunday, October 19, 2014

US 179 (last item)


Bahu : 16.5", Dada : 23", Labuh : 27"
Saiz XL
STUDIO WORKS
jenis kain linen
tip top cond
like new
color msh terang lg
RM13

US 178


Bahu : 17.5", Dada : 23", Labuh : 29"
Saiz XXL
ALFRED DUNNER
jenis kain cotton poly
gud cond
ada light stain kat some part
RM7

US 177


Bahu : 18", Dada : 22", Labuh : 31"
Saiz XXL
METROPOLITAN
jenis kain cotton
ada light stain kt depn bju tp xketara
RM6

US 176


Bahu : 16", Dada : 22", Labuh : 27"
Saiz L
SAGHARBOR
jenis kain rayon
tip top cond
color msh terang lg
RM9

US 175


Bahu : 15.5", Dada : 21", Labuh : 24.5"
Saiz L
GLORIA VANDERBILT
jenis kain linen
tip top cond
RM8

US 174



Bahu : 15.5", Dada : 20", Labuh : 25"
Saiz M/L
GAP
tip top cond
like new
RM13

US 173


Bahu : 15.5", Dada : 21", Labuh : 25.5"
Saiz L
NEW YORK
jenis kain cotton
ada lubang kecik area dada belah kiri
RM5